Mellplasztika Budapesten

Mellplasztika Budapesten, emlő nagyobbítás, mellfelvarrás, mellimplantátum behelyezése vagy mell kisebbítő műtétek. 

Számtalan magánklinika és állami kórház van Budapesten, ahol nagyszerű szakértelemmel végeznek mellplasztikát. Ezeknek a kórházaknak magasan képzett szakorvosaik, aszisztenciájuk és szakápolóik vannak. Fontos számukra a diszkréció és az, hogy a páciens elégedetten hagyja el a kórházat. A plasztikai sebészetnek két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik a helyreállító műtét, a másik pedig szépészeti beavatkozás. Budapesten vannak olyan állami kórházak, ahol a helyreállító beavatkozásokat, ha van társadalom biztosításunk, ingyen elvégzik.

Kik jelentkeznek mellplasztikára?

Mellplasztikára többnyire hölgyek szoktak jelentkezni, de nem kis számban a férfiak is igénybe veszik. A legtöbbet végrehajtott plasztikai beavatkozás a budapesti kórházakban a mellnagyobbítás. A hölgyek többsége elégedetlen a melle méretével, ezért szakemberhez fordulnak segítségért. Mivel bőven van választék plasztikai sebészetből, érdemes több helyet meglátogatni, több orvossal beszélni, és a számunkra legmegfelelőbbet kiválasztani. Abban minden kórház – legyen állami vagy magán – egyetért, hogy a páciens elégedettsége és kényelme a legfontosabb, az árakban viszont eltérőek.

Mellplasztika árak

A mellplasztika árak, nemcsak Budapesten, hanem bárhol az országban tartalmazzák a mellbe helyező implantátumot, szükség szerint az altatást, a műtétet, az érzéstelenítő anyagot. A felsoroltakon kívül előfordulhat még más költség is. Az árakról és a műtét menetéről az első konzultáción kap tájékoztatást a páciens.

Miután kiválasztottuk a megfelelő kórházat és szakorvost, jön a másik nagy kérdés, hogy milyen implantátumot válasszunk. Vagy hogy egyáltalán az implantátum lesz-e a nekünk megfelelő. Ebben is a plasztikai sebész lesz segítségünkre. Egy alapos vizsgálatot és beszélgetést követően a szakorvos vázolja a lehetőségeket. Elmondja, hogy milyen formájú implantátumok vannak, milyen töltőanyag van benne, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe kerül. Ezeknek az ismereteknek a tudatában közösen választja ki az orvos és páciens a megfelelő implantátumot, illetve a megfelelő beavatkozást. Ezek után elmondja az orvos a műtét menetét, az esetleges szövődményeket és komplikációkat. Bármilyen nagy szakértelemmel is dolgoznak a budapesti plasztikai sebészek, sajnos ezekre a lehetőségekre számítani kell.

Mellplasztikai műtétek Budapesten

Mellplasztikára Budapesten nemtől függetlenül, minden olyan egyén jelentkezését fogadják, aki betöltötte a 18. életévét. Plasztikai klinikánkon a legtöbb plasztikai műtétet végezzük már évek óta, orvosaink több mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek és mindent megtesznek azért, hogy Ön maximálisan elégedett legyen.

Jelentkezzen be most egy előzetes konzultációra, ahol választ kaphat kérdéseire.

Hívjon minket most: 06 30 443 8082!

Comments are closed.